Éjszakai duguláselhárítás Szentendre Alsó Duna köz

Éjszakai duguláselhárítás Szentendre Alsó Duna köz

Csongrádi László Szentendre Alsó Duna közi duguláselhárító szakember 0-24 órában a +36 (20) 293 4400 számon, fix áras duguláselhárítás, woma csatornatisztítás, Szentendre Alsó Duna köz és Bp. régiójában, grátisz helyszínre érkezés, JÓTÁLLÁS! A híváshoz mindössze az alábbi fényképet és a hívás gombot kell megnyomnia:

duguláselháritás Szentendre Alsó Duna köz

Felajánlom szolgáltatásaimat beltéri és kültéri dugulások megszüntetéséhez. Szentendre Alsó Duna közi dugulás megszüntető gyorsszolgálat a hét minden napján és ünnepnapokon is folyamatos készenléttel vállal ingyenes kiszállást, munkámra garanciát vállalok!

Szentendre Alsó Duna köz területén gyakorlatilag bármilyen típusú ügyfél hívását várom:

 • Kertes házak dugulás mentesítése
 • Társasházak dugulásainak megszüntetése
 • Közintézmények (pl. iskola, óvoda, önkormányzat) duguláselhárítása
 • Étkezdék lefolyórendszerének takarítása
 • Szerelőműhelyek csatornáinak spirálozása

Szentendre Alsó Duna közi dugulás megszüntetési szolgáltatásaim

 • Beltéri lefolyók duguláselhárítása, rendszeres karbantartása Szentendre Alsó Duna köz
 • Csatornahálózat átmosás és karbantartás Szentendre Alsó Duna köz
 • Vegyszeres takarítás és az azt követő szagmentesítés Szentendre Alsó Duna köz
 • Szuez-szifon átjárhatóságának biztosítása Szentendre Alsó Duna köz
 • Rossz szag megszüntetése fürdőben, mosdóban Szentendre Alsó Duna köz
 • Közműhálózat duguláselhárítása Szentendre Alsó Duna köz
 • Mosógép vezeték duguláselhárítás Szentendre Alsó Duna köz
 • Esővezeték tisztítás Szentendre Alsó Duna köz
 • Gerincvezeték csőspirálozása Szentendre Alsó Duna köz
duguláselhárítás Szentendre Alsó Duna köz

Ezekkel az előnyökkel jár, ha rám bízza a duguláselhárítást Szentendre Alsó Duna köz területén:

 1. Az okos döntés legfőbb oka, hogy bármikor hívhat, nem fogok eltűnni. A fotón tényleg én vagyok, a telefonszám tényleg az enyém, hosszú távon csak az elégedett ügyfél jelentheti a munkám sikerességét!
 2. Mintegy 2 évtizede dolgozom a szakmában. Az eddig megszerzett tapasztalataim folyamatosan kamatoznak az elvégzett munkáknál, Önnek is időt és pénzt spórolva meg.
 3. Folyamatosan fektetek be és vásárolok új és kiváló minőségű szerszámokat, a teherautómba épített woma párját ritkítja az országban. Ennek az a jelentősége az Ön szempontjából, hogy a munkák elvégzése még gyorsabban és olcsóbban lehetséges, ár-érték arány tekintetében jobb vagyok a konkurencia nagy részéhez viszonyítva.
 4. A duguláselhárítás ára elfogadható, nincsenek rejtett költségek. Nem számolok fel folyóméterenkénti díjat, nincs „szivatós munka” miatti különdíj, a költségek mindenki számára teljesen átláthatók.
 5. 0-24 duguláselhárítás: hívjon bizalommal a hét minden napján és akár ünnepnapokon is!
 6. Teljes elkötelezettséggel dolgozom, éppen úgy, mintha a saját magam lakásában hárítanám el a dugulást. A magam után hagyott tisztaság magáért beszél. Sokszor adok tanácsot egy-egy munka során, hogy hogyan lehet elkerülni a dugulások kialakulását.
csatornatisztító gép Szentendre Alsó Duna köz

Ezzel összefüggésben mindjárt írok is néhány gyakorlati tanácsot.

Hogyan lehet elérni, hogy ne kelljen hívni duguláselhárítót?

A legokosabb, ha megvizsgáljuk, hogy miért jönnek létre dugulások a lakásban és lakáson kívül. Rendkívül sok helyen lehet azt látni, hogy probléma a túlzott mosogatószer és a túl kevés forró víz alkalmazása. Ha a mosogatás kapcsán adhatok egy hasznos tippet, akkor azt mondanám, hogy kevés mosogatószer és sok forró víz (nem langyos!).

A fent ismertetett problémán kívül a WC illatosító a lefolyók eltömődésének gyakori oka. A WC-t ne használja kukaként, csak WC-papírt dobjon bele, még a használt étolajat se öntse bele!

Mennyi a duguláselhárítás munkadíja Szentendre Alsó Duna köz vonzáskörzetében?

A dugulás megszüntetésének ára fix, tekintet nélkül az eldugult csatornaszakasz hosszára. Az árak megtekinthetők ide kattintva: dugulás megszüntetés ára Szentendre Alsó Duna köz. Duguláselhárítás forródrót: +36 20 293 4400.

Nonstop 24 orás duguláselhárítás

Hogyan lehet elkerülni, hogy valakit kifosszon egy házhoz kiszálló szakember?

Azt javaslom Önnek tiszta szívemből, hogy a legjobb, ha olyanok véleményét kérdezi meg, akiknél már jártam. A weboldalak vagy nyomtatott anyagok sok mindent elbírnak, a legjobb ajánlólevél az elégedett ügyfél. Szívesen adok elégedett ügyfeleim közül néhányuk telefonszámát, de az alábbi menüpontra kattintva képet kap arról, hogy milyen megrendelőknél szüntettem már meg korábban valamilyen dugulást: Ügyfeleim.

Mennyi ideig tart a dugulások elhárítása?

Azt lehet mondani, hogy a házon belüli dugulás mentesítés általában rövidebb idő alatt kivitelezhető, míg a lakáson kívüli eltömődések megoldása többnyire tovább tart. Munkám során találkozom kivitelezési hibákkal, amikor bebizonyosodik, hogy a duguláselhárító spirál sem tud bekanyarodni úgy, ahogy a csővezetékek, lefolyók mennek az aljzatbetonban vagy a falakban.

Ennek kapcsán gyakran jön elő a falbontás nélküli duguláselhárítás. Azt lehet mondani, hogy jellemző a falbontás olyankor, ahol nem szakszerűen történt a csővezetékek kivitelezése, ahol beszakadt valahol a vezeték, vagy ahol a dugulást okozó hordalék, törmelék, hulladék nem távolítható el csőspirálos duguláselhárítással vagy magas nyomású vizes mosatással.

Sok éve visszaforgatom a bevétel egy részét, hogy gépekkel, berendezésekkel vértezzem fel magam, amelyekkel időt nyerve és nagyobb hatékonysággal, azaz tartósabb lefolyórendszer átjárhatóságot biztosítva tudom mentesíteni az eltömődött csőszakaszt.

Az előrelátásomnak köszönhetően rendelkezem a legmodernebb duguláselhárító berendezésekkel, ezért használok sokszor woma nagynyomású lefolyó- és csatornatisztítót, illetve csőkamerát, vagy a duguláselhárító spirálok („csőgörény”) legkülönfélébb méretű és fejekben végződő típusait.

duguláselhárító csőgörény


Megéri kifizetni a megelőző karbantartást, átmosást, tisztítást?

Kizárt, hogy minden ügyfélnek azt lehetne mondani, hogy természetesen. Mondhatnám persze azt, hogy hogyne mindenki áldozzon a dugulások megelőző karbantartására, és ezt követően nem kell idegeskednie, de megtörténhet, hogy csak nagyon hosszú idő múlva lesz szükség a szolgáltatásaimra.

Ha a tervező vagy a kivitelező elrontott valamit a lefolyótervezéskor, és ennek köszönhető a mosdó dugulása, ott nyilván megéri az olcsóbb átmosás, viszont nem meglepő tény, hogy javaslatom a hiba helyének kibontása és a problémás helyek átépítése.

Elhárítaná a hibát saját maga?

Hogyan végezheti ezt el, és milyen mélyre kell nyúlnia a zsebében? Nem akarva hosszúra nyújtani a probléma ismertetését mindenekelőtt a vegyszeres tisztítást, konkrétabban fogalmazva a szódabikarbóna, ecet, forró víz , majd a pumpálás, magasnyomású, forró vizet nyomó tömlő, illetve a takarítógépes visszaszívatásos módszer bevetése tanácsolt.

Mindenféle házilagos duguláselhárításnál az aranyszabály, hogy mindig használjunk nagy mennyiségű, forró vizet, és csak a szükséges mennyiségű, minimális lefolyótisztító vegyszert!

Mosogató lefolyási problémáinak elhárítása

A közhiedelemmel ellentétben a mosogatók dugulását nem a kávézacc okozza, hanem a mosogatás hatékonysága miatt alkalmazott, bőséges mosogatószer és legfőképpen a nem elég meleg és éppen hogy hozzáadott mosogatóvíz.

A mosogató alatti csövek és csatlakozók szétszerelésével kideríthetjük azt, hogy ott van-e valamiféle dugulás. A szifont csak akkor szereljük szét, ha nem jelent gondot Önnek az összerakás sem! Amennyiben itt nem tapasztalható probléma, akkor öntsünk a a csőrendszerbe lefolyó tisztítószert, és 1-2 óra elteltével adjunk hozzá sok forró vizet.

strang duguláselhárítása

Padlóösszefolyó dugulásainak mentesítése

Elsőként a lefolyót, illetve annak szűrőjét tisztítsuk meg a benne lévő hajszálaktól. A szódabikarbóna és az ecet elegyét nagy mennyiségű forró vízzel öntse le.

A tisztítás hatékonységénak fokozása végett dugaszolja be a kád túlfolyóját, zuhanytálca dugulásának megszüntetésekor csavarja le a zuhanyrózsát, és a csövet dugja be a lefolyóba, tenyerével pedig állja el a visszafolyó víz útját.

WC dugulásmentesítési javaslatok

A WC-dugulások mentesítése során nem alkalmazható az előzőekben ismertetett eljárás, csak a pumpálás lehetséges. Ne feledkezzen meg arról sem, hogy a vegyi tisztítás bevetése során megtörténhet, hogy ártalmas gőzök keletkeznek, emiatt ezek használatakor mindig biztosítsa a megfelelő szellőzést!

Ajánlott vegyszerek: Peridox, Szi-Ti és Brilliance. Kerülje a Tiret használatát.

Fix áras dugulás megszüntetés, woma átmosás Szentendre Alsó Duna köz és Bp. környékén, sokszor 1 órán belüli helyszínre érkezés, 14 nap jótállás az elvégzett munkára: Csongrádi László Szentendre Alsó Duna közi duguláselhárító mester hívható a +36 (20) 293 4400 számon!